Ny terrasse eller indkørsel
Skal De have anlagt en ny terrasse eller en ny indkørsel og mangler en erferen anlægsgartner, så kan Damsbro hus & haveservice klare opgaven. Vi har stor erfering med materialer i beton, natursten, træ og vedligeholdelses frie materialer. Vi udfører alt inden for anlægsgartner faget, og kan hjælpe med alt fra jordarbejde, såsom nedgravning af børnenes trampolin, så den ikke skal flyttes hver gang der skal slås fra. Til kloakarbejde, og udgravning til fundament. Mangler de en anlægsgartner til haveservice, så se mere her

Vi har flere års erfaring med anlægsgartner og entreprenør arbejde. Vi samarbejder med lokale håndværkere, hvilket sikre at alt arbejde udført af Damsbro hus & haveservice opfylder alle regler og love.

Råd, vejledning og afstemning af forventninger sikrer et god samarbejde. Vi gør altid vores yderste for at opfylde Deres ønsker og behov som kunde. Vi er meget patentlige og nøjsomme med vor arbejde, og dette kommer Dem som kunde til gode. Vi lever af tilfredse kunder.


 

Din anlægsgartner i det østjyske. Vi udfører brolægning i beton og natursten.
Brolægning af Damsbro hus & haveservice

Belægning
Er det en ny indkørsel eller terrasse De står og mangler, eller har de gamle fliser set bedre dage, så kan vi klare opgaven. Vi arbejder med beton, natursten, og sætter støttemurer. Vi udfører altid opgaven efter gældende normer for Danske Anlægsgartnere. Det er Deres garanti som kunde, for at arbejdet lever op til den kvalitet som gør at belægningen holder i mange år.


 

Terrasse i træ og komposit
Terrasser i træ eller komposit, som er et vedligeholdses frit materiale, vinder mere og mere frem i disse år. Træ står godt i kontrast til husets beton og mursten, og brugen af træ giver et mere grønt og miljø venligt udtryk. Komposit er til de som vil have træterrassens egenskaber, men ikke vil bekymre sig om vedligeholdelse af som træ nu engang kræver.

Damsbro hus & haveservice udfører anlægsgartner arbejde i hele Østjylland.
Lækker træterrasse udført af Damsbro hus & haveservice