Har De opgaven, har vi evnerne og værktøjet.

Vi er din handyman i det østjyske. Hverdagen er fyldt med små handyman opgaver der skal laves i hjemmet. Små opgaver som vandhanen der drypper, vaskemaskinen der skal skiftes, døren der binder eller større opgaver som samling og montering af nye garderobeskabe. Vi kan lægge det nye gulv hvad enter det er træ eller klinker. Det kan virke uoverskueligt at gå i gang med selv, men fortvivl ikke, Damsbro hus & haveservice kan hjælpe Dig. 

Vi har mange års erfaring med handyman opgaver. Herunder kan De se nogle af de services vi kan hjælpe med. 


 

Samling af møbler.
Skal der nye møbler til, men kniber det med at læse og forstå den ofte forvirrende samlevejledning. Så kan vi hjælpe Dem. Hvad enten det er et lille skoskab, eller en hel skabsvæg der skal samles og monteres kan vi klare opgaven. Vi har den fornødne håndværksmæssige erfaring og det nødvendige værktøj til at løse enhver opgave. Vi kan også være behjælpelig med at få fragtet de nye møbler hjem til Dem. Og vi tager selvfølgelig alt emballage affald med os når vi forlader adressen. 


 

Malingsopgaver
Løbende vedligeholdelse af behandlet træværk, er en forudsætning for at træværket kan holde i mange år frem. Hvad enten det er vinduerne/dørene eller gavlen der trænger til en opfriskning, eller om det er bryggerset der skal have et farveskift. Så kan vi klare opgaven. Vi kommer gerne ud og undersøger, og kommer med vores forlag til en løsning af netop Deres opgave. Det er ganske uforpligtende.


 

Ophæng af billeder eller hylder
Skal de nyindkøbte hylder hænges op, og ejer Du ikke en boremaskine, så kan vi hjælpe. Vi kan hjælpe med ophæng af vitrineskabe, knagerækker, billeder, hylder mm. Vi medbringer al nødvendig værktøj, rawlplugs og skruer. De skal som kunde kun vise hvor Du gerne vil have hylden hængt op, så klare vi resten. 


 

Kørsel af affald
Er bunkerne med gamle aviser blevet for store, eller det det ved at være til en oprydning på loftet. Hvad enten det er aviser, gamle møbler, aflagt tør eller papkasser med gammelt rod, så kan vi køre affaldet på genbrugspladsen. Vi sorter selvfølgelig affaldet, og tøj og møbler kan efter ønske afleveres hos de forskellige lokale genbrugsbutikker, så vi ikke belaster miljøet.