Brug haven til afslapning, ikke arbejde
Haven er sted for afslapning, hygge og leg. Lad os hjælpe Dem med alt det hårde arbejde, som skal laves hen over sæsonen i haven, så De kan nyde haven når De har fri. Vi kan hjælpe Dem med alt inden for haveservice og anlægsgartner arbejde så som, etablering af have, græs- hækklipning, plante ny hæk til topkapning af træer. Vi udfører også belægningsopgaver i træ, kompost natursten og beton. Se mere under Anlæg eller klik her

Vi har mange års erfaring med haveservice og anlægsgartner faget, og går ikke på kompromis med kaliteten af vores arbejde. Herunder kan De se lidt af de forskellige services vi kan tilbyde.


 

Hækklipning
Når kalenderen viser medio juni starter hækklipnings sæsonen for alvor. Om hækken er lav, høj, bred eller tynd så kan vi klippe den præcis som Du gerne vil have den. Er den blevet for høj eller bred, kan vi beskære den, hvilket samtidig giver hækken fornyet energi. Vi tager alt affaldet med og fejer altid efter os.


 

Ny anlæggelse af have
Er haven trist og kedelig, eller har i om- eller nybygget huset og skal have anlagt have, så kan vi råde og vejlede til en funktionel og spændende have. Vi kan etablere græsplæne, sætte hæk/hegn, plante træer og buske. Vi udfører alt anlægsgartner arbejde til konkurrencedygtige priser.


 

Beskæring/fældning træer
Beskæring af træer kræver korrekt viden og kundskaber for at opnå den ønskede effekt, og ikke skade træet. Skal træet helt væk kan vi også klare det. Vi kan fælde træet fra jorden, eller kravle op og skære træet ned gren for gren. Denne metode vælges hvis træet hælder mod bygninger, eller er vokset ind over taget mv.  Vi er fuldt forsikret hvis der mod forventning skulle ske en skade.


 

Har ukrudtet fået overtaget
Ukrudt forgår som kendt ikke så let, så der skal arbejdes for det. Vi kan være Dem behjælpelig med at få bugt med ukrudtet. Vi kan samme finde en løsning der er langtidsholdbar, så som ukrudtsdug med flis eller stenmaterialer på, eller den gode gamle lugnings eller opgravnings metoden.