Hvem er Damsbro hus & haveservice

Jeg hedder Dennis Højsgaard det er mig der står bag Damsbro hus & haveservice, som jeg startede i 2011. Jeg har mange års erfaring som handyman og havemand, og har gennemført dele af anlægsgartneruddannelsen, hvilket gør at det arbejde jeg udfører altid udfører efter gældende normer på området. Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten. Jeg har tidligere været ansat i et større anlægsgartnerfirma, og en lokal entreprenøre. Så jeg har i mange år beskæftiget mig med alt fra kloak til topkapning over til renovering af badeværelser, og brolægningsopgaver.

Jeg er oprindelig uddannet ambulaneredder, og er da stadig at finde i en ambulance på landevejen. Igennem mit arbejde som redder har jeg lært vigtigheden af troværdihed, ærlighed, grundighed og planlægning. Et ord er et ord for mig, og jeg gør altid mit yderste for at opfylde dine behov og ønsker som kunde. 

Gennem sæsonen har jeg 2 deltidsansatte, til at hjælpe mig når kalenderen er fuldt booket, eller opgaven kræver mere end 2 hænder. Jeg har ligeledes samarbejdsaftaler med lokale tømre, murer, entreprenører og aut. kloakmestre, så vi kan servicere Dem som kunde med stort set alle grene af håndsværksfaget.