Det kan vi hjælpe med

Drømmer du om en flot og præsentabel have?

I en travl hverdag hvor både arbejde, madlavning, indkøb og børnepasning skal gå op i en højere enhed, kan det nogle gange være svært at følge med i forhold til alle de praktiske ting. Særligt haven bliver nedprioriteret af mange, da det er sjovere at bruge den sparsomme fritid på andre ting.

Selvom man har travlt, kan man sagtens drømme om en flot have, hvor der er plads til løb, leg, hygge og flotte farver. Hos Hus- og havehjælpen kan vi hjælpe dig med at få den have, du altid har drømt om, og vi kan samtidig hjælpe dig med at passe og vedligeholde den, så dit fokus kan være på alt det, der er sjovere.

Hos os er dine ønsker og behov i centrum, og vi ved, at ingen kunder er ens. Derfor laver vi, i tæt dialog med dig, den bedste løsning, og vi tilpasser den, så den matcher både dine ambitioner og din personlige stil. Vi skræddersyer altså vores løsninger, da vi ved, at det er sådan vi opnår det bedste resultat.

Haverenovering og fornyelse?

Hvis du i lang tid har nedprioriteret havepasningen, kan det nemt have sat sine spor, så haven fremstår rodet og uplejet. Når først haven er nået der til, kan det være en uoverskuelig opgave igen at skulle rette op den. I langt de fleste tilfælde er det dog i virkeligheden få simple ting som for eksempel en grundig oprydning, der skal til for at havne igen står præsentabel, flot og velplejet.

Hos Damsbro kan vi hjælpe med lidt af det hele i din have. Vi sørger for en grundig oprydning, hvis det er det, der skal til. Vi kan udføre alle former for opgaver i din have, og vi gør det altid med et positivt sind.

Vi har en bred viden om blomster, planter og træer, hvilket giver os kompetencerne til at rådgive dig, så du selv kan stå for vedligeholdelsen. Vi kan også løbende sørge for, at din have bliver med at fremstå flot og at dine blomster og træer får de bedste levemuligheder. Hvis du derimod ønsker en vedligeholdelsesfri have, kan vi også gøre det. På den måde kan du holde fri med god samvittighed og uden at tænke på at skulle i haven.

Tøv ikke med at kontakte os for et godt tilbud. Vi kommer gerne forbi, og giver et bud på, hvordan din have nemt og billigt kan blive flot igen.

Handyman i Hadsten

Det er dog ikke kun i haven, at vi kan hjælpe dig. Hos Damsbro kan vi også agere handyman. Vi hjælper dig for eksempel med:

  • Udendørs reparationer på dit hus
  • Algerens på dit tag, træværk og fliser
  • Udendørs rengøring
  • Maling af facader 
  • Bortkørsel af affald

Damsbro er din havemand og handyman i Hadsten området. Vi hjælper med alle de praktiske gøremål i både haven og på huset. Hvis du skal have anlagt terrasse eller have bygget et nyt skur eller drivhus, kan vi altid hjælpe dig med rådgivning og professionel udførsel.