Hegn og espalier

Et havehegn kan have mange forskellige funktioner. Nogle hegn eller espalier skaber et flot æstetisk udtryk i haven, og giver dine slyngplanter og klatreplanter god mulighed for at vokse sig flotte og store. Andre hegn skaber en opdeling af haven eller et rum i haven, mens andre igen afskærmer for naboer eller støj. Til sidst er der også hegn, der har til formål at holde familiens hund i haven, eller som skal sikre ejendommen mod indbrud.

Uanset hegnets formål kan vi bygge og opsætte det for dig. Vi kan bygge hegn og espalier i både træ, jern, rionet eller sten, og kan lave dem i mange forskellige designs. Vi har derfor noget for enhver smag og til ethvert formål, uanset om du ønsker et espalier i naturtræ til at holde dine slyngplanter og pynte i haven, eller du vil have et hegn i træ eller rionet til at afskærme ind til naboen.

Hos Damsbro bygger vi hegn og espalier i højeste kvalitet, uanset hvilket materiale eller design du ønsker. Vi opsætter det også efterfølgende, så du kan være sikker på, at det står fast og stabilt i din have.

Nyt havehegn eller reparation af det gamle?

Hvis du lige har nybygget, og skal bruge et hegn til dit nye drømmehus, eller hvis dit gamle hegn skal udskiftes, fordi det efter mange år er blevet nedslidt og ustabilt, kan vi hjælpe dig.

Hegn, der er væltet, blæst i stykker eller rådnet kan ofte repareres. Hvis du derfor ønsker, at vi reparerer dit gamle hegn frem for at lave et nyt til dig og udskifte det gamle, kan vi også klare det. Vi hjælper desuden med vedligeholdelsen med træbeskyttelse og forstærkning efterfølgende, så dit hegn eller espalier igen kommer til at se nyt og præsentabelt ud.

I stedet for at du selv skal stå og reparere dit gamle hegn eller i gang med det helt store projekt med at lave et nyt, foreslår vi, at du lader os gøre det for dig. På den måde slipper du for alt besværet, men kan samtidig nyde godt af alle fordelene ved dit nye og forbedrede hegn.

Ved at lade os stå for at bygge og opsætte dit hegn eller ved at lade os reparere dit gamle hegn, kan du være sikker på at få et flot og stabilt hegn, der lever op til dine forventninger, uden at du overhovedet behøver at gøre noget. Vi klarer hele arbejdet, mens du kan lave det, du har lyst til og efterfølgende nyde godt af resultatet.

Få et uforpligtende tilbud

Indtast dine kontaktoplysninger samt en kort beskrivelse af opgaven i formularen herunder, så kontakter vi dig med et uforpligende tilbud. 

Nyt felt