Fældning af træer

Har du flere gange stået en solrig søndag udenfor og været klar til at lægge dig på et tæppe i haven og nyde solens stråler for så at opdage, at det store birketræ i din have skygger for solen lige dér, hvor du havde tænkt dig at ligge?

Har du flere gange kigget på det ynkelige, visne æbletræ, der står midt i haven og fylder, og ønsket dig, at det var væk? Så kan vi hjælpe.

Træer kan nogle gange vokse sig meget store, og de kan derfor hurtigt komme til at fylde eller skygge i haven. Det kan derfor blive nødvendigt at beskære eller fælde træet for igen at skabe luft og lys i haven. Dette kan også give mere rum og plads i haven til leg og andre sjove aktiviteter. Måske du så også kan få plads til den trampolin, det legehus eller det gyngestativ, som dine børn så gerne vil have.

Beskæring, fældning af træer og topkapning

Beskæring af træer kræver korrekt viden og kundskaber for at opnå den ønskede effekt og for ikke at skade træet. Det kan derfor være en udfordring, hvis du selv står og vil til at prøve at fælde eller beskære dit træ.

Derfor foreslår vi, at du lader os gøre det for dig. Hvis du har et træ, som skygger for solens stråler eller som bare er blevet lidt for højt, kan vi hjælpe dig med at beskære det. Ønsker du, at træet skal helt væk, kan vi også klare det.

Der er flere måder, vi kan hjælpe dig med at få ordnet dit træ på. Vi kan fælde træet fra jorden, beskære eller topkappe træet.

Topkapning – en special løsning til beskæring af træer

Hos Damsbro gør vi os også i specialopgaver som topkapning. Topkapning er en speciel beskæringsmetode, der foregår ved, at vi kravler op i træet og skærer det ned gren for gren. Hvis træet hælder mod bygninger, eller er vokset ind over taget på dit hus, kan topkapning være en god beskæringsmetode, der gør det muligt at få lys og luft til huset igen.

Topkapning kan være en farlig opgave, og vi anbefaler derfor ikke, at du selv går i gang med at beskære dit træ på denne måde. Hos Damsbro Have & Anlæg er vi også fuldt forsikret, hvis der mod forventning skulle ske en skade, når vi topkapper dit træ.

Vi klarer både beskæringer, topkapning og fældning af træer. Når du lader os stå for at topkappe og fælde dit træ, kan du være sikker på et godt resultat. Derudover slipper du for at skulle investere i en motorsav og selv gå i gang med en beskæring af dit træ, som måske alligevel ikke giver det ønskede resultat.

Med vores service er dine træer i gode hænder. Vi beskærer eller fælder dit træ efter dine specifikke ønsker og behov. Vi sørger selvfølgelig for at fjerne grene og træbjælker fra din grund, sådan at du igen kan få lys og luft i din have, uden at du selv behøver at gøre noget.

Få et uforpligtende tilbud

Indtast dine kontaktoplysninger samt en kort beskrivelse af opgaven i formularen herunder, så kontakter vi dig med et uforpligende tilbud. 

Nyt felt