Hækklipning

Når striksweatre og handsker bliver skiftet ud med T-shirts og solbriller, så er det et sikkert tegn på, at sommeren er på vej. Dermed begynder haven også igen at gro, og selvom det er skønt at få farverne tilbage, kan blomster, træer og ikke mindst hække hurtigt blive en udfordring.

Derfor handler det om at være på forkant, så hækkene ikke ender med at løbe flere meter i vejret, samtidig med at fodgængerne bliver tvunget ud på vejen, fordi din hæk først stopper ved kantstenen.

Hos Damsbro ved vi godt, at hækklipning sjældent er noget, som husejerne ser frem til at give sig i kast med. For når solens stråler først går i gang med at varme, er en kop kaffe på terrassen ofte mere tiltrækkende end hækklipning.

Derfor foreslår vi, at du overlader hækklipningen til os, så du i stedet kan sidde i ro og mag, og nyde sommerens tilbagekomst. Der er trods alt sjældent overflod af solskinstimer her i landet, så hvorfor ikke bruge dem på noget andet end at klippe hæk?

Spar besværet og få et bedre resultat

Ved at lade os stå for din hækklipning, er du sikret et professionelt resultat. Så behøver du ikke bekymre dig om at skulle op på en stige, for at få toppen på din hæk til at være nogenlunde i vatter.

I stedet kan dine naboer kigge misundeligt over på din hæk, mens de selv finder den slidte hækkesaks frem, for at give sig i kast med rette op på den tætte bøgehæk. Et projekt der let kan tage mange timer, uden nødvendigvis at give det ønskede resultat.

Står du med en hæk, du ønsker ikke blot skal være firkantet, men som du gerne vil have en anden facon på, kan vi naturligvis også være behjælpelige her. Vi har stor erfaring med både store og små hække, og kan helt sikkert også levere et resultat, der passer til dine ønsker.

Derudover slipper du for slæbet, når alle de afklippede grene skal fjernes fra dine have. Dem tager vi naturligvis med os, inden vi forlader din matrikel. På den måde undgår du at skulle finde en trailer, slæbe flere trillebørslæs frem og tilbage, samt sparrer turen til genbrugsstationen.

Vi tilbyder med andre ord at stå for alt det praktiske, så du i stedet kan bruge tiden på det, du foretrækker at lave. Så skal vi nok klare hækken.

Få et uforpligtende tilbud

Indtast dine kontaktoplysninger samt en kort beskrivelse af opgaven i formularen herunder, så kontakter vi dig med et uforpligende tilbud. 

Nyt felt