Udendørs malingsopgaver

Ønsker du også en flot facade på dit hus eller træbehandling af dit haveskur inden sommeren for alvor melder sin ankomst? Vi klarer alle dine maleopgaver, uanset om du skal have malet hegnet eller træbehandlet dit haveskur.

Løbende vedligeholdelse af behandlet træværk er en forudsætning for, at træværket kan holde i mange år frem. Hvad enten det er vinduerne, dørene eller gavlen, der trænger til en opfriskning, eller det er bryggerset, der skal have et farveskift, kan vi klare opgaven for dig.

Hos Damsbro gå vi ikke på kompromis med vores arbejde. Det gælder både i vores udførelse af arbejdet og i de produkter, vi anvender. Vi ved desuden, at forarbejdet er noget af det vigtigste, når det kommer til maling af facader. Et godt forarbejde giver nemlig malingen de bedste levevilkår, og er dermed også med til at forlænge holdbarheden væsentligt.

Maling af facade

De fleste af os vil gerne have at vores hus’ facade eller murværk fremstår flot og velholdt og holder i mange år. Det er dog desværre sådan, at facaden ikke holder særlig længe, hvis malingen er i for dårlig kvalitet, eller hvis arbejdet ikke er udført korrekt.

Der er derfor mange forbehold, du skal tage, inden du går i gang med at male din facade. Forkerte beslutninger kan få store konsekvenser, mens de rette kan give din facade mange års holdbarhed. En god og professionelt malet facade kan desuden være med til at forbedre husets isolering, der kan give en besparelse på varmeregningen og et mindre CO2-udslip.

Vi foreslår derfor, at du i stedet for selv at gå i gang med at male, lader os udføre arbejdet for dig. Når du lader os stå for dine maleopgaver, er du sikret et professionelt og godt resultat, der holder i mange år.

Hos Damsbro Have & Anlæg er vi desuden miljøbevidste, og vi arbejder med grønne løsninger i både have og hus. Det er din garanti for et professionelt udført arbejde, hvor ansvarlighed for miljøet er i højsædet.

Holdbar maling med en professionel udførelse

Der findes mange gode råd til, hvordan man på bedst mulig måde holder facaden på sit hus flot. Det hele bunder dog i, at malingen allerede fra start er udført korrekt.

Når man skal male facader på huse, er det vigtigt at tage stilling til, hvordan man ønsker, at resultatet skal se ud. Nogle foretrækker en mat finish, mens andre ønsker skinnende farver. Derudover bør man også overveje hvilket underlag, der skal males på. Det er vigtigt i forhold til det færdige resultat og holdbarheden af malingen, at der tages højde for, om facaden er af puds eller cement. Endeligt bør man overveje, i hvor høj grad facaden bliver udsat for udefrakommende forhold såsom vind og regn. De vejrmæssige forhold kan nemlig udsætte facaden for en del slid.

Hos Damsbro har vi ovenstående forhold og meget andet med i vores overvejelser, inden vi går i gang med at male din facade. Vi sørger for, at arbejdet bliver udført korrekt, sådan at du ikke selv behøver at tage højde for alt det praktiske.

Få et uforpligtende tilbud

Indtast dine kontaktoplysninger samt en kort beskrivelse af opgaven i formularen herunder, så kontakter vi dig med et uforpligende tilbud. 

Nyt felt