Drivhuse, haveskure og carporte

Mangler du en opbevaringsplads til haveredskaberne og plæneklipperen, savner du et overdækket sted til din bil, så den ikke skal stå ude i alt slags vejr, eller drømmer du om et flot drivhus, hvor du kan gro planter og grøntsager?

Hvis du har pladsen, men ikke helt ved, hvordan du skal komme i gang med at få bygget det udhus, som du længe har gået og ønsket dig, kan vi hjælpe. Vi kan bygge alt inden for drivhuse, skure og carporte, og er med dig hele vejen – også i planlægningen – så vi sammen kan nå frem til det bedste resultat, der lever op til dine ønsker og behov.

Hos Damsbro Have & Anlæg kan vi gøre dine drømme til virkelighed og bygge et udhus lige efter dit ønske, som også passer ind i havens udtryk og stil. Foruden drivhuse, haveskure og carporte kan vi nemlig også bygge cykelskure, et hobbyværksted eller en anden form for udhus, som du drømmer om eller lige står og mangler.

Indret din have med et drivhus og nyd det flotte æstetiske udtryk, som drivhuset giver til haven samtidig med at du nyder de lækre grøntsager og andre råvarer, du kan dyrke i drivhuset. Du kan også få en mere organiseret have, hvis du vælger at få bygget et redskabsskur, hvor du kan samle alle dine havemaskiner, haveredskaber og børnenes udendørs legetøj, så det står beskyttet mod frost og regn, når det ikke er i brug.

Vi bygger og monterer alt i udhuse

Vi opsætter, bygger og monterer hurtigt og grundigt alle former for udhuse, uanset om det er et præfabrikeret sæt eller et udhus, som vi tilpasser specielt til dine behov.

Når du vælger os som din anlægsgartner, klarer vi både at bygge, opsætte og montere dit ønskede udhus. Vi sørger naturligvis også for at indhente de nødvendige tilladelser og materialer, så du ikke skal tænke på det praktiske.

Vil du være sikker på at få et flot resultat, og et drivhus, haveskur eller en carport, der både er flot og funktionelt, er vi det rette valg. Vi klarer alt arbejdet med at skabe dit perfekte udhus, og hjælper dig med, hvilke muligheder der er for at skabe et udhus, som tager højde for dine behov og ønsker. Vi sørger for alt det praktiske, så du ikke behøver at røre en finger, men bare kan nyde resultatet.

Få et uforpligtende tilbud

Indtast dine kontaktoplysninger samt en kort beskrivelse af opgaven i formularen herunder, så kontakter vi dig med et uforpligende tilbud. 

Nyt felt