Terrasse

Når det er sommer, og solen skinner, kan det være rart at sætte sig ud i solen og nyde det gode vejr. En terrasse giver dig mulighed for netop dét, samtidig med at den giver dig mulighed for at opholde dig udenfor, uden at du behøver at skulle ud på græsset, som især i morgenstundens tidlige timer kan være lidt fugtig.

En terrasse giver desuden mange opholdsmuligheder. Du kan bruge terrassen som fristed, hvor du kan slappe af i en havestol med en god bog eller en kold drik. Du kan også bruge terrassen som dit nye solbadningssted. I stedet for at ligge på et tæppe i haven eller på stranden, hvor risikoen for at få sand og græs på tæppet og dig selv er stor, kan du lægge et håndklæde eller stille en solseng på terrassen og solbade.

Endeligt er en terrasse et helt oplagt grill- og spisested, hvor du kan starte grillen op og invitere familie og venner på lækker grillmad og udespisning de varme sommeraftner.

Hos Damsbro kan vi hjælpe dig med at skabe en terrasse efter dit ønske, og som både passer til dit hus og din have. Når du lader os lave din terrasse for dig, kan du desuden være sikker på, at du får det bedste resultat.

Træ i haven

Træ i haven kan give haven liv og gøre den mere anvendelig. Når det kommer til træ, er det kun kreativiteten og fantasien, der sætter grænser. Man kan bruge meget forskelligt træ i sin have såsom kraftige stammer med bark, runde afbarkede stolper eller høvlede planker og træ fra savværket.

Med træ kan man også skabe lidt af hvert. Man kan skabe hyggekroge, bålsteder, rum, sheltere og legeredskaber, og så kan man skabe terrasser. Terrasser i træ eller komposit, som er et vedligeholdelsesfrit materiale, vinder mere og mere frem i disse år.

Terrasser i træ eller komposit

Terrasser i træ står i god kontrast til huse i både beton og mursten, da brugen af træ giver et mere grønt og miljøvenligt udtryk af huset og haven. Terrasser lavet i komposit er i stedet til dig, der gerne vil have træterrassens egenskaber, men ikke vil bekymre dig om den vedligeholdelse, som træ nu engang kræver.

Drømmer du om en terrasse, hyggekrog eller et spændende legeområde til haven? Damsbro bygger og opsætter tilpassede terrasser og alt andet i træ til haven efter dine ønsker og behov. Vi er med dig hele vejen, og hjælper med alt fra inspiration til indhentning af eventuelle nødvendige byggetilladelser.

Få et uforpligtende tilbud

Indtast dine kontaktoplysninger samt en kort beskrivelse af opgaven i formularen herunder, så kontakter vi dig med et uforpligende tilbud. 

Nyt felt