Diverse reparationer

Er dit tag eller din tagrende utæt, eller trænger husmuren til en pudsning? Vi klarer alt i udendørs reparationer, uanset om du skal have hjælp til tagreparation, reparation af din facade eller reparation af revner i fundamentet.

Over årene opstår der slitage og småskader hist og her på huset. Det kan være ting som pudsen, der skaller, udhænget, der er råddent eller utætte tagrender. Uanset hvilke småskader du mangler hjælp til, er det vigtigt at få det repareret – hellere før end siden.

Tidsmangel får mange til at udskyde reparationerne, indtil de har udviklet sig og er endt med at blive et reelt problem. Ved at få os til at hjælpe dig med dine reparationer kan vi derfor hjælpe dig med at få repareret dine småskader, sådan at de ikke udvikler sig til større skader, der skaber et problem for dig og dit hus.

Murer-reparation, tømrer-reparation og malerarbejde

Har du små hængepartier eller småskader, som du mangler at få fikset, er Damsbro de helt rette at komme til. Vi anbefaler, at man får fikset skaden, før den udvikler sig yderligere, og det kan vi hjælpe med.

Vi tilbyder at tage hånd om de fleste reparationer inden for murer-, tømrer- og malerarbejde på bygningens yderside. Du kan derfor få hjælp hos os og få os til at klare reparationen af lige det, som du har brug for at få fikset.

Hvis du har et hus, der ikke er helt nyt længere, kan det nemt ske, at der opstår revner i fundamentet eller murværket. Disse revner opstår oftest af sætningsskader, hvilket vil sige, at muren har bevæget sig i forskellige retninger og derfor skaber revner i fundamentet. Ved at bruge en vinkelsliber og en fugeske kan vi dog effektivt reparere fundamentet og fylde det ud, så det bliver så godt som nyt igen.

Hvilke skader skal du kigge efter?

Det kan være en god idé at foretage et hurtigt tjek af sit hus jævnligt for at undersøge, om der skulle være opstået småskader, som trænger til reparation.

De udendørs skader du skal kigge efter er; om pudsen på din husmur sidder ordentlig fast, eller om den skaller og smuldrer, om der er huller eller revner i pudsen, om der er fugtskjolder på væggen, eller om der er revner, krakelering eller rynker i malingen på husmuren.

Hvis du er i tvivl om skadens omfang, eller du gerne vil have foretaget et grundigt tjek af dit hus for udendørs skader, kan vi også hjælpe dig med det.

Hos Damsbro Have & Anlæg kan vi agere din handyman og hjælpe dig med at ordne alle slags små reparationer på huset til konkurrencedygtige priser. Vi klarer alt lige fra inspektion af småskader til udførelsen af reparationen og den efterfølgende oprydning.

Når du vælger os som din nye handyman til at foretage dine reparationsopgaver, slipper du for selv at skulle gå i gang med det besværlige reparationsarbejde. Samtidig kan du være sikker på, at vores reparationsarbejde bliver udført i højeste kvalitet, og at du får et professionelt og holdbart resultat.

Få et uforpligtende tilbud

Indtast dine kontaktoplysninger samt en kort beskrivelse af opgaven i formularen herunder, så kontakter vi dig med et uforpligende tilbud. 

Nyt felt