Beplantning og havebede

En af de transformationer, som du kan lave i din have, og som virkelig kan gøre en positiv forskel for din haves udtryk, er havebede. Både plantebede og blomsterbede kan puste nyt liv i en ellers trist og kedelig have og gøre den flot og indbydende.

Skal du have anlagt et helt nyt havebed eller trænger dine nuværende havebede til vedligeholdelse, kan vi hjælpe dig. Et pænt bed skaber liv og rum i haven, ligesom det giver farve og udtryk til lige netop din have.

Vi ved, at det er en tidskrævende proces at skulle vedligeholde havebede, så de bliver ved med at se pæne og nydelige ud. Derfor tilbyder vi, at vi ordner dine beplantninger og vedligeholdelsen af dine havebede for dig. På den måde slipper du for besværet med at vedligeholde, men kan alligevel nyde godt af det flotte og farverige resultat, som blomster- og plantebedene giver.

Hos Damsbro kan vi både klare at udgrave og anlægge dine havebede, beplante dine bede med blomster og planter efter dit ønske og sørge for oprydningen efterfølgende. Vi klarer det hele, og du behøver derfor ikke at stå for noget, og kan bruge din tid på lige det, du vil.

Har du brug for hjælp til at få bugt med genstridigt ukrudt, der upåvirket gror i dine havebede, eller har du brug for hjælp til udskiftning af dine planter og blomster, klarer vi også nemt det.

Blomsterbede og plantebede

Når du får os til at hjælpe dig med at anlægge eller vedligeholde dine havebede, har du mulighed for selv at være med i hele beslutningsprocessen. Uanset om du ønsker, at dine havebede skal være runde, firkantede eller måske trekantede, kan vi hjælpe dig med at anlægge dem, så de ser ud, lige som du gerne vil have det.

Ved at vælge os til at anlægge og vedligeholde dine havebede kan du desuden være sikker på, at vores professionelle folk tager godt hånd om dine havebede. Hvis du har specifikke ønsker i forhold til, om dine havebede kun skal bestå af enten blomster eller planter, eller du har særlige ønsker til arten af blomster og planter, kan vi anlægge dine havebede, så de tager højde for disse ønsker.

Hvis du ikke selv har nogle særlige ønsker, kan du også lade os tage beslutningen og lade vores fagfolk klare hele opgaven. Vi giver dig desuden inspiration og førstehjælp til dine havebede, uanset om de skal være næsten vedligeholdelsesfri eller sirligt passede.

Få et uforpligtende tilbud

Indtast dine kontaktoplysninger samt en kort beskrivelse af opgaven i formularen herunder, så kontakter vi dig med et uforpligende tilbud. 

Nyt felt