Fjernelse af ukrudt

Den største fjende i en flot og velholdt have er ukrudt. Ukrudt udmærker sig ved at vokse op alle mulige og umulige steder i haven. Det kan ødelægge stensætninger og kvæle det ønskede planteliv.

Ukrudt kan altså være meget genstridigt og kræve en kamp at komme til livs. Du kender måske selv til den følelse af magtesløshed, der kan forekomme, når ukrudtet på trods af dine utallige forsøg på at fjerne det, bliver ved med at komme igen. Ofte kan det føles som om, at ukrudtet allerede er på vej op igen sekundet efter, du lige har luget hele haven fri for det.

Fjernelse af ukrudt kan derfor føles som en uendelig lang proces, og det er derfor ikke alle, der har tiden og overskuddet til at få det fjernet. Selvom du ikke orker at fjerne ukrudtet selv, mener vi ikke, at du skal snydes for det efterfølgende flotte resultat. Derfor tilbyder vi at fjerne dit ukrudt for dig.

Skyder ukrudtet op mellem dine fliser og sten, eller kvæler det din hæk og planter? Vi bekæmper ukrudtet effektivt – manuelt eller med midler – så din have og belægning bliver flot igen.

Lugning og ukrudtsdug til ukrudtsbekæmpelse

Ukrudt forgår som bekendt ikke så let, og der skal derfor arbejdes for, at det for en periode forsvinder. Ved at vælge os, kan vi hjælpe dig med at få bugt med ukrudtet, så du slipper for gang på gang selv at skulle finde lugejernet frem.

Der er flere mulige metoder til at få bugt med ukrudtet; både nogle midlertidige og nogle mere langtidsholdbare løsninger. Vi kan sammen finde den løsning, der passer til dine behov og ønsker.

Hvis du ønsker en langtidsholdbar løsning, kan en ukrudtsdug med flis eller stenmaterialer på være den ideelle løsning for dig. En løsning til en midlertidig fjernelse af ukrudtet er derimod den gode gamle lugnings- eller opgravningsmetode. Denne løsning kræver regelmæssig vedligeholdelse, men kan være en god løsning til fjernelse af ukrudt fra fliser og sten.

Hos Damsbro har vi mange års erfaring med fjernelse af ukrudt, og du kan derfor roligt forvente et flot resultat. Uanset om du skal have fjernet ukrudt fra dine havebede, dine fliser eller din hæk, kan vi tage hånd om det, uden at du overhovedet behøver at røre en finger.

Vi sørger for at fjerne alt ukrudtet fra din have og rydder efterfølgende op efter os, så du kan få din flotte have tilbage igen.

Få et uforpligtende tilbud

Indtast dine kontaktoplysninger samt en kort beskrivelse af opgaven i formularen herunder, så kontakter vi dig med et uforpligende tilbud. 

Nyt felt