Ny anlæggelse af have

En have er en del af det samlede helhedsindtryk af et hus. Hvis haven er flot og spændende, kan den derfor også gøre huset mere attraktivt.

En flot og spændende have kan samtidig også give dig og dine nærmeste større lyst til at tilbringe tid der. Haven bør være stedet, hvor børnene har masser af mulighed for at lege, og du kan slappe af på et tæppe på det grønne græs omringet af duftende blomster. Dette vil vi gerne hjælpe dig med at gøre til virkelighed.

De fleste ønsker en velplejet og flot have, men vi ved også, at det kan være en uoverskuelig proces at anlægge en have, og det kan være svært at se havens potentiale og muligheder.

Hos Damsbro har vi mange års erfaring med anlægsgartnerarbejde. Hvis du skal have anlagt have, kan vi derfor give dig gode råd og professionel vejledning til en funktionel, smuk og spændende have, som du og dine nærmeste vil elske, og som dine venner og naboer vil misunde.

Få din drømmehave

Står du med en have, der er trist og kedelig, og som godt kunne trænge til en transformation, kan vi hjælpe dig. Ved at anlægge en ny have kan du give din have et helt nyt udtryk og puste nyt liv til huset. Samtidig kan du, ved at få anlagt en ny have, give din fantasi frit spil og give dig selv mulighed for at få lige den have, du ønsker.

Har i om- eller nybygget huset og skal have anlagt have, kan vi også hjælpe. Med øje for detaljerne og mulighederne kan vi hjælpe dig med at anlægge din drømmehave, der passer i stil og udtryk til din nye drømmebolig.

Ved at lade os stå for anlægningen af din have får du derfor både kyndig vejledning og et flot professionelt resultat. Vi kan etablere græsplæne, sætte hæk eller hegn op og plante træer, buske og blomster. Kun fantasien sætter grænser, og vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker, når vi hjælper dig med at anlægge din drømmehave.

Uanset om du skal have anlagt en hel ny have med både græsplæne, træer og buske, eller du gerne vil give din gamle have nyt liv med en ny beplantning, kan vi gøre det for dig. Hos Damsbro udfører vi alt anlægsgartnerarbejde i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Få et uforpligtende tilbud

Indtast dine kontaktoplysninger samt en kort beskrivelse af opgaven i formularen herunder, så kontakter vi dig med et uforpligende tilbud. 

Nyt felt