Havepleje

Hos Damsbro kan vi hjælpe dig med alt inden for havepleje. Kender du det, at ukrudtet bare bliver ved med at vokse frem, selvom du lige har fjernet det? Kæmper du hvert år med at få klippet din hæk? Eller går du og overvejer at få fældet det træ, der skygger for solens lys i din have?
Lige meget, hvad du ønsker at få ordnet i din have, så kan vi give dig en hjælpende hånd.

For mange kan det med havearbejde være et uoverskueligt projekt. Uanset om du mangler tiden i en travl hverdag, kræfterne og overskuddet eller bare gerne vil have lidt ekstra hjælp til at få den have, som du drømmer om, er vi klar til at hjælpe og give dig en smuk have.

Når du vælger os til at tage hånd om din have, er du sikret et professionelt resultat, samtidig med at du slipper for besværet med selv at skulle investere i havemaskiner, der fylder, lave det hårde havearbejde og efterfølgende stå for oprydningen. Når du får Damsbro til at hjælpe dig med dit havearbejde, tager vi os nemlig af alt det, uden at du behøver at røre en finger.

Brug haven til afslapning, ikke arbejde

Haven er et sted for afslapning, hygge og leg. Det er det optimale sted for børnene at opholde sig og lege udendørs og for dig at nyde solens stråler, have venner og familie på besøg til grillhygge eller bare slappe af.

Havearbejde kan være hårdt arbejde, og ofte er der mange ting, der skal laves hen over sommersæsonen, hvor alt i haven begynder at gro igen. Vi foreslår derfor, at du lader os tage os af det hårde havearbejde, så du selv kan nyde haven, når du har fri, og ikke behøver at få dårlig samvittighed over at tilbringe sommeren tilbagelænet i en havestol og nyde sommerens dejlige vejr.

Vi kan hjælpe dig med alt inden for haveservice og anlægsgartnerarbejde som; etablering af have, græs- og hækkeklipning, plantning af ny hæk, topkapning af træer og meget mere. Vi udfører også belægningsopgaver i træ, natur-sten og beton. Se mere under Anlæg eller klik her.

Alle vores services udfører vi naturligvis efter dine specifikke ønsker. Vi har mange års erfaring med haveservice og anlægsgartnerfaget, og går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Uanset om du bare har brug for lidt hjælp til fjernelse af ukrudt, eller om din have skal have den helt store transformation med ny græsplæne, havebede og hækkeklipning, kan vi lave det for dig.

Herunder kan du se lidt af de forskellige services, som vi kan tilbyde dig.

Vi hjælper dig med: