Anlæg

Vind og vejr kan have stor indflydelse på din have. Med tiden kan sol, regn og vind beskadige, ødelægge eller på anden vis nedslide din have. Regn og vind kan mørne og beskadige dit træhegn, og et voldsomt stormvejr kan ødelægge dit drivhus. Du kan derfor også hurtigt komme ud for, at du bliver nødt til at foretage nogle udskiftninger rundt om i din have.

Det er dog ikke kun ved udskiftninger, at du kan få brug for at få hjælp til at lave forskellige anlægsopgaver. Derfor kan vi også hos Damsbro hjælpe dig med alt inden for anlægsgartnerfaget. Hvis du skal have anlagt et nyt drivhus, haveskur eller hegn, kan vi klare opgaven.

Vi kan også tilbyde mange andre anlægsopgaver. Om sommeren kan en terrasse i træ eller sten give dig masser af muligheder for at nyde solen og også give dig et nyt grill- og spisested. Drømmer du om et drivhus, hvor du kan gro planter og grøntsager eller en carport, der kan holde din bil tør og godt placeret i indkørslen, kan vi også hjælpe dig med det.

Derudover kan vi også hjælpe dig med alt fra jordarbejde, såsom nedgravning af børnenes trampolin, så den står sikkert i jorden, og ikke skal flyttes hver gang græsset skal slås, til kloak-arbejde og udgravning til fundament.

Bygger du selv din nye terrasse eller har du for mange tommelfingre?

Det er ikke alle, der er gør-det-selv-folk. Hvis du selv har ti tommelfingre eller bare gerne vil have, at arbejdet bliver udført af professionelle folk, kan vi hjælpe dig. Vi har stor erfaring med håndtering af materialer i beton, natur-sten, træ og vedligeholdelsesfri materialer. Mangler du derfor en anlægsgartner, der kan klare alle dine anlægsopgaver, er vi de rette at gå til.

Vi har flere års erfaring med anlægsgartner- og entreprenørarbejde, og samarbejder med lokale håndværkere, der giver dig sikkerhed for, at Damsbro opfylder alle love og regler.

Ved at vælge os som din anlægsgartner og lade os stå for dine anlægsopgaver, kan du være sikker på at få professionelle råd og vejledning, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi er meget patentlige og nøjsomme med vores arbejde, og gør altid vores ypperste for at levere resultater, der opfylder dine ønsker.

Herunder kan du se de anlægsopgaver, som vi tilbyder. Mangler du derimod en anlægsgartner til haveservice, så se mere her.