Algerens og udvendig rengøring

Er dit tag grønt og fyldt med alger, eller er din tagrende stoppet til med blade og skidt? Alger er ligesom ukrudt ofte uvelkomment hos de fleste hus- og haveejere, da de giver grimme grønne plamager på tag, facader og sokler, men også på belægninger på terrasser, gangstier, fliser og træværk.

De fleste udendørs arealer bliver over tid begroet med alger. Alger har ikke nogen skadelig effekt, men kan have indflydelse på det æstetiske udtryk og give konsekvenser for helhedsindtrykket af huset og haven. For at bevare huset og havens flotte æstetiske udtryk, kan det derfor være rart at få fjernet algevæksten.

En lang og mørk vinter kan også give stor algevækst på både tag, fliser og træværk, og efteråret kan få tagrenden til at løbe over, fordi blade samles og stopper tagrenden til. Når foråret og sommeren derfor igen melder sin ankomst, kan det være rart at få styr på alle udendørsarealer, så alt er pænt og rent.

Hos Damsbro Have & Anlæg kan vi få al efterårets og vinterens snavs og skidt til at forsvinde, sådan at dit hus og udeområde igen ser flot og præsentabelt ud.

Tagrensning og algebehandling

Det er ikke kønt med grønne alger, der dækker tag og fliser. Hvis dit hus og dine udendørs områder er plaget af algevækst, kan vi hjælpe dig med en udvendig rengøring og en algerens, sådan at dit hus og dine udeområder igen kan blive algefri.

En tagrensning og algebehandling kan dog ikke kun give dit hus og din have den flotte æstetik tilbage, men kan også være med til at forlænge levetiden af dit hus. Alger vokser og trives bedst på fugtige områder, og holder på fugten på dit tag og dine tagsten. Når alger derfor får lov til at trives og ikke fjernes, kan de øge nedbrydningsprocessen af dine tagsten. Derudover kan du risikere, at algerne danner rødder i taget, som, når de fryser til om vinteren, kan medføre frostsprængninger i taget.

Der er derfor mange fordele ved at få en tagrensning og algerensning. Vi kan udføre en effektiv algerensning og rengøring af alle dine udvendige områder, der hjælper dig med at slippe af med de grimme alger, så du kan få dit flotte hus og have tilbage igen.

Professionel algerens af tag og fliser

Det kan være noget af en udfordring selv at skulle foretage en algerens eller algebehandling af især husets tag. Dit tag er dyrt, og derfor er det vigtigt at passe på, når man fjerner alger fra taget. Du skal derfor ikke gå i gang med højtryksspuleren på taget, da det kan ødelægge det.

Vi har mange års erfaring med algerens og algebehandling, tagrensning og rengøring af udendørs områder ved og omkring huset. Vi ved derfor, hvilke afrensningsmetoder, der mest effektivt og skånsomt kan fjerne dine alger.

Hos Damsbro kan du få en professionel algebehandling og udvendig rengøring. Vi udfører en effektiv og skånsom forårsrensning og algerensning af dine tagflader, flisebelægninger eller hegn, som fornyer og opfrisker huset, og får det til at fremstå flot og præsentabelt igen.

Få et uforpligtende tilbud

Indtast dine kontaktoplysninger samt en kort beskrivelse af opgaven i formularen herunder, så kontakter vi dig med et uforpligende tilbud. 

Nyt felt