Beskæring af træer og buske

Flotte træer og buske både pynter og gør godt i haven, men de er sjældent vedligeholdelsesfri. Vi forstår godt, at det i en travl hverdag kan være svært at få tid til at holde træer og buske pæne. Det kan også være hårdt arbejde, og er derfor ikke altid lige en haveaktivitet, som alle kan klare eller har lyst til at prioritere.

Nogle træer og buske kan også blive meget store, og ender med at skygge for solen i haven. Og selvom du hver dag står og bliver irriteret over, at træet eller busken dækker for solens dejlige stråler, er det ikke altid sådan lige til at få beskåret sådan en busk eller træ.

Derfor foreslår vi, at du, i stedet for selv at skulle finde havesaksen eller saven frem, lader os lave alt arbejdet med beskæring af dine træer og buske.

Hos Damsbro klarer vi både tilbageskæringer, udtynding, topkapning og fældning af havens træer og buske, så lys og luft atter kan trænge ind i din have.

Hvis du derfor står med en stor nøddebusk, som trænger til en beskæring eller har et træ, som du længe har gået og tænkt på, at du gerne vil have taget toppen af, kan vi hjælpe dig.

Flot og professionel beskæring

Når du lader os stå for beskæringen af dine træer og buske, behøver du ikke tænke på noget som helst. Vi ved, hvordan hvert enkelt træ og busk skal beskæres for at holdes flot, så du ikke behøver at sætte dig ind i det. Derudover slipper du for slæbet med afklippede grene og træstykker, da vi selvfølgelig rydder op og tager det hele med os efterfølgende.

Ved at lade os stå for alt det praktiske slipper du for alt besværet med både at skulle bestille trailer eller container, lave det hårde arbejde med beskæring og fældning samt den efterfølgende oprydning. Alt det klarer vi, så du kan bruge tiden på det, du har lyst til.

Ikke nok med at du slipper for alt besværet med at beskære og fælde dine træer og buske, så får du også et bedre og flottere resultat ved at lade os klare opgaven. Vi har mange års erfaring med haveservice og beskæring af buske og træer. Du kan derfor være sikker på, at vi leverer et flot resultat, og er altid behjælpelige med råd og vejledning.

Få et uforpligtende tilbud

Indtast dine kontaktoplysninger samt en kort beskrivelse af opgaven i formularen herunder, så kontakter vi dig med et uforpligende tilbud. 

Nyt felt

Er du i stedet interesseret i hækklipning? Så læs mere på denne side, hvor du også kan beregne en pris for klipning af din hæk.