Græsslåning

Når foråret igen så småt begynder at afløse vinteren, og sneen er smeltet væk, begynder det grønne græs også at komme frem. Når græsset begynder at gro igen, er det rart at kunne vise sin plæne frem fra sin bedste side, og det kan vi hjælpe dig med.

Det kan være dejligt at se de grønne farver og de spirende blomster byde foråret og sommeren velkommen, men med sommeren på vej begynder resten af haven at gro igen, og det er blevet tid til atter at skulle i gang med havearbejdet og selvfølgelig også græsslåningen.

Hos Damsbro ved vi godt, at det ikke er alle der har tid, overskud og kræfter til selv at skulle stå for at slå græsset. Uanset om du har en lille eller en stor have med meget eller lidt græs, kan det være hårdt og krævende at slå græsset. Det kræver også, at du investerer i en græsslåmaskine, og sætter dig ind i, hvordan du bedst slår græsset flot. I stedet, foreslår vi, at du lader os slå græsset for dig.

Ved at overlade græsslåningen til os får du selv mere tid til at nyde sommerens varme stråler samtidig med at du får en professionelt slået græsplæne. Vi ved, hvilken metode, der giver det bedste resultat, og hvordan man bedst slår græsset for at du kan få den flotteste plæne, så du ikke behøver at bekymre dig om det.

Græsplænepleje og mosbekæmpelse

Når alt i haven begynder at gro igen, er det desværre ikke kun de smukke blomster og det grønne græs, der dukker frem. Også ukrudt og mos har det med at vokse frem – ofte uønsket – rundt omkring i haven.

Er din græsplæne groet til med mos og ukrudt, er den hverken pæn eller rar at gå på. Det kan virke uoverskueligt at vende udviklingen og få græsset til at se nydeligt ud igen, men vi har løsningen – og du behøver ikke nødvendigvis at få lagt hele plænen om.

Med en mosrive og vertikalskærer kan vi fjerne uønsket mos og ukrudt fra din plæne, så der kun er det fine græs tilbage. På den måde kan du nyde at have bare tæer på græsset, uden at du behøver bekymre dig om tidsler og andet ukrudt, der kan genere dine sommerfødder.

Når du overlader plejen af din græsplæne til os, er du sikret et professionelt resultat. Vi slår græsset, bekæmper mos og ukrudt, og med den rette gødning og eftersåning kan vi give dig den græsplæne, som du altid har drømt om.

Vi tilbyder at stå for alt det praktiske med pleje og klargøring af din græsplæne, sådan at du kan nyde sommeren på et blødt tæppe af græs. Vi sikrer dig, at det er på din side af hækken, at græsset er grønnest.

Få et uforpligtende tilbud

Indtast dine kontaktoplysninger samt en kort beskrivelse af opgaven i formularen herunder, så kontakter vi dig med et uforpligende tilbud. 

Nyt felt