Belægning

Ligesom resten af din have kan en belægning bidrage til det samlede æstetiske udtryk af dit hus og din have. En flot belægning kan på den måde fuldende din ejendom og give et flot og stilrent udtryk.

Med vores ekspertise inden for belægning, sten- og fliselægning kan du få hjælp til lige netop dine belægningsopgaver. Vi udfører mange forskellige anlægsopgaver inden for belægning. Derfor kan vi også tilbyde dig at udføre belægningen for dig, uanset om du skal have lagt en ny eller udskifte din nuværende belægning til din indkørsel, gangsti, terrasse eller trappe.

Sten- og fliselægning

Står du og mangler en ny indkørsel, eller skal du have lavet en pæn afgrænsning til dine havebede? Sten- eller flisebelægning kan både give et flot og stilrent udtryk, men kan samtidig også være en meget praktisk løsning. Med en belægning kan indkørslen eller terrassen blive plan og stabil, sådan at bilen ikke står ustabilt, og havemøblerne ikke står og vipper.

Det er dog ikke altid nødvendigt at udskifte hele indkørsler eller stier for at få en flot og lige belægning. Ligger dine belægninger skævt, eller er der kørespor i din indkørsel, kan en genopretning af større eller mindre områder med det korrekte underlag af grus og grundig vibrering få belægningen til at ligge pænt igen. Vi fjerner i samme omgang ukrudtet mellem fugerne i fliserne, hvilket får belægningen til at fremstå splinterny igen.

Hvis din indkørsel, dine stier i haven, afgrænsningen af dine havebede eller din terrasse skal omlægges eller skiftes, kan vi gøre det for dig. Vi hjælper dig med alt fra inspiration og læggemønstre til udførelsen af din belægning til konkurrencedygtige priser. Uanset om din belægning med fliselægning skal have sildebensmønster, kvadratmønster eller diagonalt halvstensforbandt mønster, kan vi klare det for dig.

Ny indkørsel, gangsti eller udskiftning af fliser?

Er det en ny indkørsel eller gangsti du står og mangler, eller har dine gamle fliser set bedre dage, kan vi hjælpe dig. Der er mange forskellige varianter af belægning at vælge imellem. Vi arbejder med beton, natur-sten og sætter støttemure op, hvilket gør det muligt for dig at få lige den type belægning du ønsker, og som passer til dine behov og din have.

Ved at vælge os til at udføre dine belægningsopgaver kan du være sikker på at få et professionelt og holdbart resultat, der både er flot og funktionelt. Vi udfører desuden altid opgaven efter gældende normer for Danske Anlægsgartnere. Det er din garanti som kunde for, at arbejdet lever op til den høje kvalitet, som gør, at belægningen holder i mange år.

Få et uforpligtende tilbud

Indtast dine kontaktoplysninger samt en kort beskrivelse af opgaven i formularen herunder, så kontakter vi dig med et uforpligende tilbud. 

Nyt felt