Kørsel af affald

Er bunkerne med gamle aviser blevet for store, eller er det ved at være tid til en oprydning af kælderen eller loftet? Hvad enten det er aviser, gamle møbler, aflagt tøj eller papkasser med gammelt rod, kan vi køre affaldet på grenbrugspladsen.

Måske bor du langt væk fra genbrugsstationen, måske har du ingen bil, eller måske har du bare ikke tiden eller overskuddet til at køre ud med dit affald. I stedet for at lade alt dit gamle affald ophobe sig og rode i dit hus og i din have, kan du få os til at køre det på genbrugspladsen for dig.

Når du får os til at køre ud med dit affald for dig, slipper du samtidig også for at ringe efter storskrald og få dem til at hente dine gamle møbler for alligevel stadigvæk at skulle ud på genbrugsstationen med det, som storskrald ikke tager med, som dine aviser, aflagte tøj eller måske gammelt byggerod eller afklippede hækkegrene.

Transport af dit affald

Vi kører og transporterer alt dit private affald til nærmeste genbrugsstation. Uanset hvilket affald du står og skal af med, kan vi klare at køre det ud på genbrugspladsen for dig. Vi sorterer selvfølgelig også affaldet, og tøj og møbler kan efter ønske afleveres hos de forskellige lokale genbrugsbutikker, så vi ikke belaster miljøet.

Når du ikke lige har tid eller mulighed for det, varetager vi hos Damsbro at køre ud med affaldet for dig. Vi tager imod alt lige fra elektronik, tøj og møbler til gamle aviser, træer og grene og gammelt rod, som du gerne vil skille dig af med. Uanset hvad det er, og hvor meget du gennem årene har fået samlet sammen, klarer vi nemt og effektivt af køre ud med det til genbrugsstationen eller forbrændingen.

Har du et fyldt loft eller en fyldt kælder, som trænger til en oprydning, eller har du måske bare en enkel reol, der skal smides ud, men ikke selv har mulighed for at køre ud med det, kan du få os til at gøre det for dig.

Hos Damsbro er vi selvfølgelig godkendte til at modtage og transportere affaldet. Du behøver derfor ikke tage højde for alt det praktiske. Hvis du har noget affald, kører vi ud med det til genbrugspladsen eller genbrugsbutikken til en meget konkurrencedygtig pris.

Få et uforpligtende tilbud

Indtast dine kontaktoplysninger samt en kort beskrivelse af opgaven i formularen herunder, så kontakter vi dig med et uforpligende tilbud. 

Nyt felt