Handyman

Hos Damsbro Have & Anlæg kan vi mere end at udføre havepleje, haveservice og anlægsopgaver. Hos os får du nemlig også din helt egen handyman, som kan klare de små opgaver rundt om i dit hjem.

Hvis du ikke selv er en handyman eller gør-det-selv-mand eller kvinde, eller du måske bare gerne vil være sikker på et holdbart og professionelt resultat, er der hjælp at hente hos os. Vi er din handyman i det østjyske, som kan løse alle dine småopgaver.

Står du og skal have malet redskabsskuret, skal du have repareret taget efter et stormvejr, eller skal du bare have kørt dit affald og afklippede grene på genbrugsstationen, kan vi hjælpe dig.

Hvis du ikke lige har tiden eller overskuddet, men gang på gang bliver træt af døren, der knirker, hver gang du åbner den, eller mangler du at få fikset nogle andre småting rundt om i dit hjem, kan vi gøre det for dig.

Vi klarer de små eller større opgaver i hjemmet, som du i en travl hverdag ikke lige har tiden til at få fikset, sådan at dit hjem – både huset og haven – bliver præsentabelt og så godt som nyt igen.

Har du opgaven, kommer vi med evnerne og værktøjet

Hverdagen er fyldt med små handyman-opgaver, der skal laves i hjemmet. Det kan være små opgaver som vandhanen der drypper, vaskemaskinen der skal skiftes, eller døren der binder, men det kan også være større opgaver som montering af nye garderobeskabe eller gulvlægning.

Det kan virke som en uoverskuelig opgave at skulle gå i gang med selv, og hvis du ikke selv er lidt af en handyman, kan der også være risiko for, at det går galt, når du skal skifte vaskemaskinen, eller at gulvet ikke bliver plant, når du skal lægge nyt gulv.

Fortvivl dog ikke, Damsbro kan hjælpe dig og skifte vaskemaskinen hurtigt og effektivt eller lægge det nye gulv, hvad enten det er træ eller klinker, så det bliver plant og flot.

Vi har mange års erfaring med handyman-opgaver. Derfor synes vi, at du skal overlade dine små opgaver i hjemmet til os. På den måde er du sikret, at dine opgaver bliver gjort ordentligt, og at du får et tilfredsstillende resultat.

Herunder kan du se nogle af de services, som vi tilbyder, og som vi kan hjælpe dig med. Vi klarer alle dine opgaver i hjemmet, så du slipper for besværet og samtidig kan nyde godt af et problemfrit og funktionelt hjem.