Her dækker vi

Hos Damsbro Have & Anlæg kan vi hjælpe med alle former for praktisk arbejde i både have og hus. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, som passer præcis til dit behov inden for planlægning, vedligeholdelse eller blot  i forbindelse med udførelse.

På kortet ovenfor kan du se hvilket område vi dækker. Grænserne er dog flydende, og vi er altid klar til at hjælpe dig selvom dit hjem er placeret lidt længere væk. Vores fokus ligger dog på det indtegnede område. På den måde kan vi nemlig bruge mest muligt tid på at hjælpe – fremfor at bruge tiden på transport.

Kortet er inddelt i to områder: 1) de mindre opgaver, som vi udfører på fast timepris, og 2) de større opgaver, hvor vi altid udarbejder et fast tilbud for opgaven. Du kan se vores priser her

Har du en opgave du skal have hjælp til, eller overvejer du blot havefornyelse eller renovering i huset? Vi hjælper dig med både planlægning, udførelse og vedligeholdelse. Tøv ikke med at kontakte os på telefon 21 20 98 49 eller send en mail på info@damsbro.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular her på siden.