Hus og Have Hjælpen bliver til Damsbro Have & Anlæg

Hus og Have Hjælpen – din lokale have- og altmuligmand i Hadsten og Hinnerup – er blevet overtaget af Damsbro Have & Anlæg, som er ejet af Dennis Højsgaard.

Overtagelsen betyder, at Damsbro og Hus og Have Hjælpen, som før var to virksomheder, nu er samlet under ét tag, og går under navnet Damsbro Have & Anlæg. Med ejerskiftet af Hus og Have Hjælpen kan vi fortsat tilbyde vores kunder hus- og havehjælp og andre anlægs- og handyman-opgaver i Hinnerup og omegn.

Hus og Have Hjælpen smelter sammen med Damsbro

Det nye år bringer med sig nye forandringer hos Hus og Have Hjælpen, der har fået ny ejer og nyt navn. Den tidligere ejer Jens Christian Østerby Jensen, der stod for alt have og anlægsarbejde hos Hus og Have Hjælpen har besluttet at give plads til en ny ejer af firmaet. Den nye ejer er Dennis Højsgaard, som har drevet haveservice-virksomheden Damsbro siden 2011.

Dennis er oprindeligt uddannet ambulanceredder, og har desuden gennemført dele af anlægsgartneruddannelsen. Derudover har han tidligere været ansat i et større anlægsgartnerfirma samt hos en lokal entreprenør, og har mange års erfaring som havemand og handyman. Dennis har derfor flere års erfaring, hvor han har beskæftiget sig med alt fra beskæring og topkapning af træer og buske til renovering af badeværelser og kloakopgaver. Du kan læse meget mere om Dennis her.

Fusionen mellem Hus og Have Hjælpen og Damsbro Have & Anlæg vil dog ikke få nogle fremtidige konsekvenser for kunderne, da Damsbro Have & Anlæg vil levere den samme høje kvalitet, som kunderne er vant til.

Samme ydelser og kvalitet

På trods af ejer- og navneskiftet, vil der heller ikke være de store ændringer i de ydelser, vi tilbyder vores kunder. Vi tilbyder stadig både havepleje og haveservice, anlægsopgaver og handyman-opgaver, og går ikke på kompromis med kvaliteten af vores service. Du kan læse mere om, hvilke opgaver vi kan lave for dig på denne side.

Hos Damsbro Have & Anlæg har Dennis foruden ham selv til at varetage opgaver, også én fuldtidsansat og to deltidsansatte, der hjælper ham med opgaver, der kræver mere end to hænder. Derudover har han samarbejdsaftaler med lokale murere, tømrere, entreprenører og autoriserede kloakmestre til at hjælpe med at opnå de bedste resultater inden for alle grene af håndværkerfaget.

Damsbro Have & Anlæg vil desuden fortsætte med at være Hinnerup og Hadstens lokale have- og altmuligmand, men dækker også og tilbyder service i resten af Østjylland.

Vi skræddersyer alle aftaler og opgaver, så de passer til netop dig. På den måde skaber vi de bedste resultater, som du med garanti vil blive glad for.

Hvis du har en opgave, vi skal tage os af – stor som lille – vil vi meget gerne høre fra dig.

Du kan ringe til os på tlf.: 21 20 98 49 eller skrive til os på mail: info@damsbro.dk. Du kan også udfylde en kontaktformular her, så kontakter vi dig.

Nyt felt