Hus og Have Hjælpen er nomineret til Favrskovs Bedste Iværksætter 2017Den 26. oktober 2017 blev alle de nominerede til Favrskov Erhvervsråds prisuddeling FBI offentliggjort. Det var med stor glæde, at jeg kunne se, at Hus og Have Hjælpen er nomineret til Favrskovs Bedste Iværksætter.

Jeg er stolt over at være nomineret. Hus og Have Hjælpen startede egentlig som en hobby-virksomhed, da jeg kunne se at der var et behov, for at private kunne få hjælp til små reparationer i huset, eller vedligeholdelse af haven. Det viste sig hurtigt at der er mange der har behov for hjælp, særligt til haven.

Prisen for Den Bedste Iværksætter gives til en etableret iværksætter, som har haft god fremgang siden start. Da jeg startede Hus og Have Hjælpen tilbage i 2014, havde jeg ikke forestillet mig, at min virksomhed ville vækste så meget på kun 3 år. For at kunne følge med i alle de indkomne opgaver, har jeg været nødt til at ansætte mit eget lille hold af kvalificerede medarbejdere.

For mig er denne nominering et resultat af 3 års hårdt arbejde, hvor jeg og mine medarbejdere altid har leveret højeste kvalitet til vores kunder. Glade kunder skaber et godt fundament for vækst, så det vil vi selvfølgelig fortsætte med.

Hus og Have Hjælpen fortsætter med fuld fart fremad

Den massive vækst, som vi har oplevet i Hus og Have Hjælpen, vil fortsætte de kommende år. Jeg har planer om at udvide min virksomhed endnu mere. Det betyder også, at jeg har planer om, at jeg skal have ansat flere medarbejdere til at varetage det stigende antal opgaver, som vi får.

Vores forretningsprocesser vil også blive optimeret, hvor vi vil automatisere en større del af bestillingsprocessen, hvor kunder kan hente tilbud på en given opgave direkte fra hjemmesiden. Ved at automatisere disse processer, vil vi også få mere tid til at udføre vores opgaver.

Allerede fra foråret 2018 vil mange af mine nye tiltag blive realiseret. Jeg glæder mig allerede til at komme i gang med en ny sæson, fyldt med en masse gode og spændende opgaver. Ikke mindst glæder jeg mig også til fortsat at udnytte Hus og Have Hjælpens vækstpotentiale – for det har langt fra nået toppen endnu.

Afgørelsen

Hvem, der bliver kåret som Favrskovs Bedste Iværksætter, bliver afgjort den 16. november 2017. Det er et dommerpanel, bestående af erhvervsdrivende og vækstiværksætter, der vil træffe den svære beslutning om dette års vinder.